6 грудня відзначається День Збройних Сил України.

6 грудня відзначається День Збройних Сил України.

Напередодні свята, 5 грудня, у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 відбувся захід «В Україні є що берегти, Україну є кому оберігати», присвячений хлопцям-героям, що зі зброєю в руках захищали і захищають кордон України, лікарям, які в мирний час повертають поранених з того світу, волонтерам, на чиїх плечах тримається наша армія. На заході були присутні гості: учасник АТО старший солдат Матвієвський Микола Федорович та старший солдат запасу Сверчук Альона Володимирівна. Микола Федорович продемонстрував повний військовий набір солдата, який дуже зацікавив присутніх на заході хлопців.

Чергове засідання історичного клубу «Terra Incognita», що відбулося 5 грудня, було присвячене одразу двом пам’ятним подіям: Дню Збройних Сил України, а також 100-річчю Першого зимового походу Армії Української Народної Республіки (6 грудня 1919 р. – 6 травня 1920 р.). Учні ознайомилися з цікавими фактами історії українського війська, а також взяли участь в квізі «Що ти знаєш про українську армію». Змагання між командами проходило в кілька етапів, по закінченню яких учасники отримали заохочувальні подарунки у вигляді історичної літератури від Громадської Організації «Українська ініціатива».

6 грудня педагогічний та учнівський колективи школи долучились до районних заходів. Також учні привітали працівників районного військкомату святковими листівками та щирими словами.

/Files/images/2019_2/IMG_3435.JPG

/Files/images/2019_2/IMG_3442.JPG

/Files/images/2019_2/IMG_20191206_120143560.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.