З 10.12.18 по 14.12.18 у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 пройшов тиждень права

З 10.12.18 по 14.12.18 у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 пройшов тиждень права, у рамках якого були проведені заходи правових знань, що спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

До заходів були залучені учні 1-11 класів. Учитель історії та правознавства Татарка Н.В. підготувала цікаві виховні заходи - засідання «Круглого столу» на тему «Що таке Закон», виховна година «Конституційні права і обов’язки громадянина України ».

Під час правового брейн – рингу «Його величність Закон» команди учнів «Право» та «Обов’язки» з великим задоволенням відповідали на запитання, вирішували правові ситуації, виявляючи кмітливість та свої знання з правознавства. Наприкінці заходу було підбито підсумки та визначено переможців навчально - пізнавальної гри.

Протягом тижня у школи була організована виставка друкованих видань та фотоматеріалів "Законність і порядок в Україні"-організована бібліотекарем школи . Учні 1-6 класів прийняли участь у конкурсі малюнку "Права дитини в малюнках".

Ніколи не буде зайвим повторити свої обов’язки і дотримуватися їх, знати свої права і користуватися ними, побачити деякі проблеми зі сторони та зробити для себе висновки. Важливо, щоб кожна людина знала свої права, щоб ці права стали цінністю, визнаною і державою, і суспільством.

/Files/images/2018_2/IMG_1841.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_8737.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_8742.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.