День Гідності та Свободи

Україна – сильна і могутня!

Береже нехай Її Господь.

В Неї світле і святе майбутнє,

Українським серцем є народ!

Указом Президента України від 13 листопада 2014 року, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, установити в Україні День Гідності та Свободи, який відзначати щорічно 21 листопада.

Саме в цей день у Сватівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 відбувся загальношкільний виховний захід до Дня Гідності і Свободи, який підготували учні 9 класу разом з класним керівником Солдатенко І.О. Учні познайомили присутніх з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження святкування цього пам’ятного дня. Також вчителі нашої школи та учні 11 класу взяли участь в урочистій ході та покладанні квітів до стели Героїв України.

Сьогодні життя України змінюється на очах - постає вільна, незалежна, осяяна сонцем держава. Ми - частинка народу. І нам творити його нову історію.

/Files/images/2018_2/IMG_8954.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_8956.JPG

/Files/images/2018_2/kmUkx6z9ME6lcdVt19Wj.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.