Хвилююча остання мить

Хвилююча остання мить

11 років пролетіли, немов один день… 11 років тому першачки вперше переступили поріг Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 і всі 11 років вони прокладали стежину у своє майбутнє, у доросле життя.

22 червня у ЗОШ № 6 пройшла урочиста педрада з нагоди вручення атестатів випускникам 2018 року. На свято завітали почесні гості: голова Сватівської районної державної адміністрації Мухтаров Дмитро Хайдарович, міський голова Рибалко Євген Вікторович, завідувач комунальної установи «Сватівський районний методичний кабінет» Гайдидей Олександра Вікторівна, депутат Сватівської міської ради Каламайко Любов Іванівна. Традиційно урочиста педрада розпочалася з виконання гімна України. Потім слово для оголошення наказу «Про випуск учнів зі школи» було дано заступнику директора школи з навчально-виховної роботи Біловол І. Є. Слово для привітання випускників 2018 взяла директор школи Сайко А. М., після чого почесні гості вручили атестати одинадцятикласникам. Не могли залишити байдужими всіх присутніх і виступи першої вчительки Літвінчук Н. В. та класних керівників цього класу Ковчуг О. К. і Дудки М. Г.

Бриніли сльози на очах у батьків і вчителів, коли лунав виступ випускників, адже для них розпочинається довге і цікаве життя, і з безлічі доріг вони повинні вибрати свою та йти сміливо, ніколи не забуваючи домівки, з якої вийшли, і школи, в якій здобули знання.

Тож у добру путь, наші любі випускники! Хай Вам щастить!

/Files/images/2018_2/IMG_1149.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_1151.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_1153.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_1182.JPG

/Files/images/2018_2/IMG_1187.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.