«Дзвони Чорнобиля»

Є чорне золото, є чорний хліб.

Є чорний лебідь і лебідка чорна.

Та найчорнішим серед них усіх

Є все-таки Чорнобиль.

…Минають роки і десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно хвилює людей – і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від покривдженої землі.

Більше 32 років тому, 26 квітня 1986 року, почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

З метою відзначення Міжнародного дня пам'яті постраждалих від Чорнобильської катастрофита нагадування нащадкам про трагічну подію, яка чорною датою увійшла до літопису людської цивілізації, вшанування пам’яті загиблих та тих, хто мужньо став у двобій з вогнем, брав участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 пройшли тематичні заходи: загальношкільна тематична лінійка «Дзвони Чорнобиля» та виховні години для 1-11 класів «Мій біль-Чорнобиль», «Як це було…ліквідація Чорнобильської трагедії», під час якої учні визначили для себе моральні і ціннісні пріоритети.

Відважними і героями не народжуються. Ними стають. Вічна пам'ять і слава, низький уклін усім покійним нині від урятованого народу, від усього людства. Тож хай палає свічка пам’яті і надії в день річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

/Files/images/2018/IMG_7643.JPG

/Files/images/2018/IMG_7650.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.