21. 03. 2018 року у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6 відбулися загальношкільні батьківські збори на тему: «Профілактика негативних явищ у молодіжному та дитячому середовищі»

21. 03. 2018 року у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6 відбулися загальношкільні батьківські збори на тему: «Профілактика негативних явищ у молодіжному та дитячому середовищі».

На збори були запрошені головний спеціаліст служби у справах дітей Сватівської РДА Перепелиця О.В., інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Сватівського ВП ГУНП Пономаренко Максим Віталійович, лікар – психіатр Сватівської психіатричної лікарні Ямпольська О.В.

До відома батьків була доведена інформація про негативні явища, які на сьогоднішній день особливо гостро проявляються в молодіжному середовищі, - булінг, кібербулінг, суїцидальні прояви, алкоголізм, паління , наркоманія, злочини та правопорушення.

Виступаючими було зазначено, що шкідливі звички пагубно впливають на здоров’я людини та заважають повноцінно розвиватися в суспільстві. Більш уразливими до вживання шкідливих звичок є підлітки, які легко потрапляють під поганий вплив старших товаришів. Але мало хто з них розуміє, що перша сигарета або доза наркотику можуть привести до страшної залежності і смертельних наслідків.

Також розглядалися питання про правопорушення, його види, кримінальну відповідальність неповнолітніх та відповідальність батьків за виховання своїх дітей.

Адміністрація Сватівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6, батьки висловлюють щиру подяку запрошеним представникам різних структур, які надали корисну, пізнавальну та цікаву інформацію присутнім на зборах.

/Files/images/2018/IMG_0703.JPG

/Files/images/2018/IMG_0708.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.