Новий Рік

Ось і закінчується грудень - останній місяць року і перший місяць зими. А разом з ним і перший семестр навчального року. Попереду довгоочікувані зимові канікули з новорічними та різдвяними святами, позаду - чотири місяці навчання та шкільні свята новорічної ялинки.

Мабуть, кожен хотів би, щоб Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Усі люди в душі – мрійники. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, то воно обов'язково здійсниться. Існує повір’я, що як зустрінеш свято Нового року, так його і проведеш.Новорічне свято – це довгоочікувана казка для всіх учнів.

28 грудня зимова казка завітала і до учнів Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6. Діти ретельно готувалися до свята і викликали захват у всіх глядачів. До нас у гості завітали Капітошка, Дюймовочка, Баба Яга, Чорт, Ангел, Зима, Снігуронька та Дід Мороз – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.

"Пригоди в Новорічну ніч" - саме так називалась наша казка. Ялинка заледеніла, і діти допомогли Дідові Морозу розтопити лід на ній, разом з ним та Снігуронькою водили хороводи, читали вірші,брали участь у іграх та конкурсах та змогли показати свою спритність, уважність, драйвовість. Усі переможці були нагороджені солодкими призами.

Тож віриться, що Новий рік принесе тільки щастя такій дружній шкільній родині.

/Files/images/1/IMG_1475.JPG

/Files/images/1/IMG_1478.JPG

/Files/images/1/IMG_1485.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.