Переможці олімпіад

Кожен учень має право розкрити свої вміння і навички на повну силу. Кожен має прагнути стати кращим. Однією з таких можливостей є участь у олімпіадах. Згідно з планом роботи відділу освіти на 2015 рік з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей було проведено районні олімпіади для учнів із різних базових дисциплін.

Багато чим треба пожертвувати, щоб досягнути перемоги над своїми ровесниками. Необхідно мати неабиякі амбіції і особливо підтримку батьків. Інакше результат буде не таким успішним.

Переможцями олімпіад стали:

Бездєнєжна Дар’я - учениця 10 класу. Здібна, творча, талановита та надзвичайно працьовита дівчина. Протягом багатьох років робить вагомий унесок у скарбничку олімпійських нагород нашої школи, бере активну участь у позакласній роботі... Встигає усюди. У цьому році зайняла І місця в олімпіадах з англійської мови, математики, російської мови та літератури, біології, а також у Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Тараса Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика.

Дзюбан Денис - учень 8-Б класу. Хлопець захоплюється спортом. Неодноразовий учасник Всеукраїнської олімпіади «Олімпус». З 6-го класу бере участь в олімпіаді з математики. У сьомому класі зайняв І місце з фізики та математики. У цьому році здобув І місце з математики та інформаційних технологій.

Парафенко Олександр - учень 10 класу. Першу перемогу здобув у 7-му класі на предметній олімпіаді з фізики та хімії. У 8 класі посів І місце з інформатики та географії, у 9 класі переміг у олімпіаді з хімії, а в цьому році зайняв І місце з фізики, хімії та інформаційних технологій.

Солдатенко Ігор - учень 11 класу. Ігор, починаючи з восьмого класу, бере участь в олімпіадах з інформаційних технологій та інформатики. У 9-му класі брав участь у олімпіаді з англійської мови. Цього року зайняв І місце з інформаційних технологій.

Кірічок Олена - учениця 5 класу. Талановита школярка, яка має здібності до малювання, складання віршів та займається технікою валяння войлоку. Активно бере участь у різних конкурсах. Зайняла І місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі Тараса Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика.

Пузіков Микита - учень 8-А класу. Брав участь у олімпіаді з української мови. Проявляв здібності в знаннях з хімії і вже цього року зайняв І місце з даного предмету.

Івахненко Яна - учениця 6 класу. Ніколи не зупиняється перед труднощами, адже знає, що перемога над ними приносить справжнє задоволення. А таких перемог у Яни за час навчання в школі чимало. Це призові місця в різноманітних творчих та інтелектуальних конкурсах. Цього року зайняла І місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Тараса Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика.

Юхновець Альона - учениця 7 класу. Дівчина, як справжнє сонечко, обігріває талантами свою маленьку Батьківщину – місто Сватове та рідну школу. Вона складає вірші, пише твори та статті, які публікуються в міській газеті. Альона не тільки гарно навчається та має золоті руки, вона ще й дуже артистична. Уже третій рік поспіль школярка приносить перемоги школі і у цьому році здобула І місце у Міжнародному мовно-літературному конкурсі Тараса Шевченка та Міжнародному конкурсі з української мови ім. П. Яцика, а також в олімпіадах з фізики та хімії. І саме у цьому році була нагороджена премією Юлії Тимошенко за високі досягнення у вивченні української мови.

Учасники олімпіад успішно справилися із завданнями, продемонстрували вміння застосовувати теоретичні знання на практиці, робити узагальнення та висновки.

Ними пишаються учні, вчителі, батьки, адже це діти, які створюють рейтинг школи.

Попереду нас чекають обласні олімпіади, змагання значно вищого ґатунку, і підготовка до них – це важка, титанічна праця і воля дитини, яка потребує визнання і заохочення, як і робота вчителя; створення оптимальних умов для підготовки як удома, так і у школі.

Побажаємо нашим юним талантам успіхів і прихильності долі.

/Files/images/1/IMG_0950.JPG

/Files/images/1/IMG_0965.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.