Виставка "Зимові фантазії"

З метою естетичного виховання, розвитку творчих здібностей учнів, формування практичних умінь та навичок по виготовленню новорічно-різдвяних композицій, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і в своєму житті, пробудження в неї поваги до національної культури 14 грудня 2015 року у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 пройшов шкільний етап районної виставки – конкурсу декоративно - прикладного мистецтва «Зимові фантазії», де учні закладу продемонстрували як традиційні, так і новітні техніки: квілінг, аплікацію, паперопластику, плетіння стрічками, ліплення із соленого тіста, ганутель, в’язання м’якої іграшки, вироби із дерева.

Від нашої школи були подані роботи 30 учнів для участі у районному та обласному етапах. Усі вироби були естетично оформлені, відрізнялись різноманітністю технік виконання та індивідуальністю авторів. Роботи на виставку виготовлялись за номінаціями: «Новорічна іграшка», «Новорічна маска», «Новорічна гірлянда» та «Новорічна композиція». Приємно, що до виконання виробів учні залучали своїх батьків, адже кожен хотів перемогти у цьому конкурсі.

Отже, зробити іграшки до Нового року своїми руками зовсім не складно, та й часу цей процес багато не займає. А в результаті отримали ексклюзивні варіанти дитячих виробів та багато позитивних емоцій.

/Files/images/1/IMG_1026.JPG

/Files/images/1/IMG_1029.JPG

/Files/images/1/IMG_1040.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.