Допомога від батьків

У напружений і нелегкий час для нашої Батьківщини особливо актуальними є прагнення до виховання таких загальнолюдських цінностей, як: співчуття, добро та благодійність.

Приємно, що у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 навчаються учні, батькам яких не байдужа доля своїх дітей.

Уже більше місяця в школі проходять ремонтні роботи з відбудови навчального закладу після надзвичайної ситуації. У Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 були встановлені нові пластикові вікна, але потрібно закінчити ці роботи і довести їх до естетичного вигляду, чим і займалися вчителі та батьки учнів, за що їм велика вдячність. А допомогти в цьому відгукнувся також і приватний підприємець м. Сватове Чумак Володимир Анатолійович, батько учениць Сватівської ЗОШ № 6. Завдяки його допомозі робітник Мастюков Василь Васильович зробив пластикові відкоси на вікнах двох поверхів закладу. І це далеко не перший випадок , коли Володимир Анатолійович безкорисливо допомагає нашій школі.

Адміністрація , вчителі та учні Сватівської ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 вдячні цій людині за те, що він не байдужий до виховання наших дітей, а також має змогу допомогти нам у такий скрутний час. Низький уклін та велике спасибі від усієї шкільної родини за його тепле серце, що наповнене почуттями добра та благодійництва.

Шановний Володимире Анатолійовичу! Дякуємо Вам за те, що Ви виявляєте шляхетні батьківські і громадські почуття й особистим прикладом виховуєте у своїй дітях сумлінне ставлення до праці, любов до Батьківщини.

Тож щиросердечно дякуємо і бажаємо Вашій родині міцного здоров’я, сили духу, миру та Божого благословення.

З повагою директор Сватівської ЗОШ І – ІІІ ст.. № 6 А.М. Сайко

/Files/images/old/IMG_0177.JPG

/Files/images/IMG_0182.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.