Завершення І етапу дослідно-експериментальної роботи за темою: "Система національно-патріотичного виховання учнів в умовах східного регіону України"

1 грудня 2015 р. у м. Києві відбулося засідання комісії з питань інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи з проблем виховання, розвитку дітей та учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України, на якому було заслухано та схвалено звіт директора Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 Сайко Алли Михайлівни про завершення І (підготовчого) етапу дослідно-експериментальної роботи за темою «Система національно-патріотичного виховання учнів в умовах східного регіону України» на базі Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6, що велася з квітня по грудень 2015 року.

Засідання комісії вів директор Інституту проблем виховання НАПН України, доктор психологічних наук, дійсний член НАПН України, академік Бех Іван Дмитрович, який разом з Кириленко Світланою Володимирівною, начальником відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, кандидатом педагогічних наук, є науковими консультантами дослідно-експериментальної роботи вказаного навчального закладу.

Науковим керівником дослідно-експериментальної роботи є Просіна Ольга Володимирівна, науковий співробітник Інституту проблем виховання НАПН України, кандидат педагогічних наук, а координатором цієї роботи – Павлова Людмила Михайлівна.

/Files/images/old/Безымянный.jpg

/Files/images/old/Безымянный2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.