Твоє життя в твоїх руках!

У рамках правового тижня, який проходив у Сватівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 6 з 19.03.12 по 23.03.12 під назвою «Твоє життя в твоїх руках», відбулося ряд заходів на правову тематику. До проведення тижня були залучені як учнівський, так і педагогічний колектив школи. Проводились години спілкування , тематична лінійка, бесіди.

Для учнів 8 -11класів було проведено круглий стіл на тему : «Незнання законів не звільняє від відповідальності». На цей захід було запрошено начальника ВК МСД Сватівського РВ ГУМВС Білоцерківського Р.В., який навів багато життєвих прикладів про злочини, скоєнні неповнолітніми правопорушниками, ознайомив з видами злочинів та покарань, деякими статтями Кримінального Кодексу . А також Роман Вікторович застерігав учнів від скоєння злочинів, закликав вести здоровий спосіб життя.

У 5 – 7 відбулася зустріч учнів з начальником Сватівського районного управління юстиції Зубковим А.А. з бесідою «Профілактика насильства в дитячому середовищі, відповідальність неповнолітніх».

Також до школи завітали бібліотекарі Сватівської районної бібліотеки ім.. Т, Полякова Ткалич А.В., Лебединець І.Я. з виступом для учнів 9 класів «Подорож алеєю прав дитини». А учні 5 класу стали учасниками районної правової гри «Правовий експрес».

У нашій школі , так як і в багатьох школах району, наприкінці тижня , відбулися загальношкільні батьківські збори на тему : «Правова освіта та правове виховання». На збори було запрошено начальника кримінальної міліції Білоцерківського Р.В., лікаря – педіатра Гречко О.В., начальника служби у справах дітей Васильєву І.Г. Запрошені гості закликали батьків будувати свої відносини з дітьми на основі взаєморозуміння, взаємоповаги, довіри.

Я хочу звернутися до своїх однолітків: будьте законослухняними, поважайте і не порушуйте закони, що діють у нашій державі. Завжди пам’ятайте , що незнання законів не звільняє від відповідальності. Будьте розсудливими, обмірковуйте свої вчинки!

Учениця 8 класу

Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. №6

Чернуха Діана

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.